Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)

Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version7.0.6
File Size39.1Mb
File TypeAPK
PublisherElokence
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Coins

Descriptions

Akinator VIP (MOD, Monedha të Pafundme) - një aplikacion unik për argëtim në të cilin lojtari duhet të hamendësojë çdo personazh, si real ashtu edhe imagjinar, si një personazh filmi ose film vizatimor, dhe xhin, personazhi kryesor i aplikacionit duhet të hamendësojë personin që ju kanë menduar dhe xhindi do të ketë mundësinë t'ju bëjë 40 pyetje të ndryshme. Kundërshtari juaj do të ketë dy përpjekje shtesë. Nëse xhini nuk mund ta merrte me mend heroin tuaj, mund ta shtoni atë në bibliotekën e lojës.

Screenshots

Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins)

Akinator VIP Video

Download Akinator VIP (MOD Unlimited Coins) APK for Android

Akinator mund të lexojë mendjen tuaj si magji dhe t'ju tregojë se për cilin personazh po mendoni, thjesht duke bërë disa pyetje.
Mendoni për një personazh real ose imagjinar dhe Akinator do të përpiqet të gjejë se kush është.
A do të guxoni të sfidoni xhindin?
Po në lidhje me temat e tjera si filmat, kafshët...?
Zgjeroni përvojën tuaj në Akinator me një llogari përdoruesi!.

Maybe You Like