Download Airline Commander (MOD Unlocked)

Download Airline Commander (MOD Unlocked)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version1.7.6
File Size482.8Mb
File TypeAPK
PublisherRORTOS
PriceFree
MOD FeaturesUnlocked

Descriptions

Komandanti i linjës ajrore - Një përvojë e vërtetë fluturimi (MOD, e hapur) - një imitues realist i aeroportit në të cilin duhet të krijoni një ndërmarrje të madhe duke filluar nga e para, dhe më pas të merrni kontrollin e plotë të linjës ajrore. Duhet të theksohet se zhvilluesit i kushtuan shumë vëmendje realizmit, përveç aeroporteve ekzistuese, avionëve, kohës dinamike, kushteve të motit, fluturimeve dhe rrugëve, krijuesit e simulatorit zbatuan qindra site reale, aftësi, situata jonormale. Grafikisht, projekti gjithashtu duket më se realist.

Screenshots

Download Airline Commander (MOD Unlocked)Download Airline Commander (MOD Unlocked)Download Airline Commander (MOD Unlocked)Download Airline Commander (MOD Unlocked)Download Airline Commander (MOD Unlocked)

Airline Commander Video

Download Airline Commander (MOD Unlocked) APK for Android

Njihuni me simulatorin e fluturimit të gjeneratës së ardhshme.
Nisuni, fluturoni për në aeroportin e qytetit aty pranë dhe uluni.
Ndërtoni dhe menaxhoni një flotë avionësh.
Dhe ky është vetëm fillimi i asaj që Commander Airline, si një lojë realiste aeroplani, ka për të ofruar!
✈ Dhjetra avionë: turbinë, reaksion, me një katetë ose me dy kate.
✈ Dhjetra qendra kryesore me rrugë lidhëse për të hapur mijëra rrugë drejt të gjithëve aeroportet kryesore të botës.

Maybe You Like