Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)

Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.4 and up
Version4.9.1
File Size341.9Mb
File TypeAPK
PublisherYak & Co
PriceFree
MOD FeaturesFull

Descriptions

Agjenti A: Një enigmë e maskuar - ju merrni rolin e agjentit sekret A, qëllimi juaj kryesor është spiunja Ruby la Rouge, e cila gjuan agjentë sekretë, ju duhet ta gjeni dhe ta kapni atë. Zgjidh enigmat për të gjetur kërkuesin sekret të spiunit.

Screenshots

Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full)

Agent A: A puzzle in disguise Video

Download Agent A: A puzzle in disguise (MOD Full) APK for Android

Fitues i çmimit të "Android Excellence" në "Luaj me Google".
Një dhomë e bukur arratisjeje agjentësh sekrete.
Përdorni aftësitë tuaja të Bond si detektivë për të depërtuar në strehën sekrete të spiunës së armikut Ruby La Rouge dhe për t'i ndalur planet e saj të liga përpara se ajo të arratiset!.
A janë aftësitë tuaja të agjentit sekret?
Zbulojeni ndërsa merrni rolin e agjentit A në këtë aventurë fituese të çmimeve me pikë dhe klikime indie plot me kontradikta retro futuriste, objekte të fshehura, pajisje dhe enigma të zgjuara të bazuara në logjikë.
Por kini paralajmërim… Ruby La Rouge nuk është spiun për t'u marrë lehtë!
Eksploroni një labirint të enigmave hutuese në këtë lojë të çuditshme të maces dhe miut që do t'ju bëjë të pyesni veten nëse jeni macja… apo miu!!.

Maybe You Like