Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)

Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.0 and up
Version1.4.4
File Size35.6Mb
File TypeAPK
PublisherMax Games Studios
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gold

Descriptions

Age of War 2 (MOD, Ar Pafund) - lojë strategji taktike që kombinon elemente të RPG-ve, Tower Defense dhe beteja nga një seri muri në mur. Një tipar i këtij projekti është se ju duhet të kaloni një linjë të gjatë zhvillimi, duke filluar nga shekujt parahistorikë e deri në ditët e sotme. Përveç kësaj, do të keni mundësinë të zgjidhni nivelin e duhur të kompleksitetit për ju, si dhe mënyrën e lojës. Grafikat e vizatuara përcjellin në mënyrë të përsosur atmosferën e çdo epoke.

Screenshots

Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold)

Age of War 2 Video

Download Age of War 2 (MOD Unlimited Gold) APK for Android

Luftoni rrugën tuaj nëpër epoka në këtë lojë veprimi/strategjie jashtëzakonisht të varur.
Një nga lojërat flash më të njohura nga ueb-i i sjellë në jetë për përvojën më të mirë të mundshme celulare!
Trajnoni një ushtri masive nga njerëzit e shpellave që kalërojnë dinosaurët deri te tanket e Luftës Botërore!
Deri në luftëtarët robotë jashtëzakonisht shkatërrues nga epoka e ardhshme!
Ka kaq shumë njësi të ndryshme për t'u trajnuar në 7 mosha krejtësisht unike të luftës.
Me 29 lloje të njësive në dispozicionin tuaj si Sulmuesi Spartan, Anubis Warrior, Mages, Knights, Rifleman, Cannons, Granada Soldiers, Cyborgs dhe shumë të tjera!
Nëse mendoni se sulmi më i mirë është një mbrojtje e fortë, provoni të grumbulloni rreshta frëngjish që kositin armikun!
Po ne kemi ende Frëngjinë e famshme Chicken Turret e cila është e domosdoshme për t'u ndërtuar!.
Më në fund një lojë strategjie që çdo lloj gamer do ta shijojë me 4 mënyra vështirësish dhe tonelata arritjesh dhe sfidash.
Hidhni magji globale shkatërruese si meteorët e zjarrtë, stuhi rrufeje ose telefononi aeroplanë bombardues të luftës botërore për të pastruar fushën.
Ne kemi grumbulluar kaq shumë argëtim në një lojë të lehtë për t'u luajtur celular, saqë do të ktheheni përsëri dhe përsëri duke provuar mënyra të reja për ta pushtuar.

Maybe You Like