Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)

Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 4.1 and up
Version2.8.2
File Size39.3Mb
File TypeAPK
PublisherMiniclip.com
PriceFree
MOD FeaturesReduced Zoom

Descriptions

Agar.io (MOD, zmadhimi i reduktuar) - një lojë e njohur në internet në të cilën do të luani një pikë, me një foto të asaj që shkruani si pseudonim. Ju duhet të filloni me më pak vlerat tuaja dhe të ngjiteni në tabelën e rekordeve duke ngrënë të gjithë ata që janë më të vegjël se ju në madhësi. Gjithashtu, shmangni të gjithë ata që janë më të mëdhenj se ju dhe topat me sipërfaqe me shirita. Në fund të fundit, nëse jeni ngrënë, do të filloni përsëri. Kini kujdes sepse rivalët tuaj lëvizin shpejt dhe nuk do të humbasin mundësinë për t'u bërë më të mëdhenj në përmasa.

Screenshots

Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)Download Agar.io (MOD Reduced Zoom)

Agar.io Video

Download Agar.io (MOD Reduced Zoom) APK for Android

Luaj online me lojtarë në mbarë botën ndërsa përpiqesh të bëhesh qeliza më e madhe e të gjithëve!
Kontrollo qelizën tënde të vogël dhe hani lojtarë të tjerë për t'u rritur!
Por kini kujdes: lojtarët më të mëdhenj se ju do të përpiqen t'ju bëjnë drekën e tyre.
Mbijetoni dhe hani aq gjatë sa të bëheni qeliza më e madhe në lojë!.
Me kontrollet e reja të zhvilluara posaçërisht për ekranet me prekje, agar.
io ofron të njëjtën lojë argëtuese që miliona njerëz e kanë shijuar tashmë në PC.
Luaj online në veprim falas për të gjithë dhe përdor taktika të ndarjes, tkurrjes dhe shmangies për të kapur lojtarë të tjerë - ose për t'i shmangur ata!
Përdorni një shumëllojshmëri të lëkurës speciale sekrete me emrin e duhur të përdoruesit!.

Maybe You Like