AdVenture Capitalist MOD

Download AdVenture Capitalist (MOD Unlimited Gold)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version7.1.0
File Size55.6Mb
File TypeAPK
PublisherKongregate
PriceFree
MOD FeaturesUnlimited Gold

Descriptions

Adventure Capitalist (MOD, Ar Pafund) - A keni ëndërruar ndonjëherë të bëheni njeriu më i pasur në planet? Nëse po, atëherë kjo lojë është krijuar për ju, bëhuni më i suksesshmi dhe më i pasuri, investoni në biznesin tuaj dhe promovoni atë, punësoni punëtorë dhe ndërtoni ndërtesa të reja, në të cilat do të punoni një numër të caktuar njerëzish. Keni të ardhura të qëndrueshme që nuk keni pse të punoni, mblidhni paratë dhe blini makinat dhe vilat më të shtrenjta në periferi. Lojë shumë e njohur klikues nga zhvilluesi i famshëm, nuk mund të shtrëngoni një orë lojë.

Download AdVenture Capitalist (MOD Unlimited Gold) APK for Android

Maybe You Like