Download 1945 Air Force (MOD Immortality)

Download 1945 Air Force (MOD Immortality)

Games Information

TitleInfo
OSAndroid 5.0 and up
Version11.45
File Size158.8Mb
File TypeAPK
PublisherONESOFT GLOBAL PTE LTD
PriceFree
MOD FeaturesImmortality

Descriptions

[1945 Air Force (MOD, Immortality) - një lojë arcade ushtarake perfekte me pixel me një pamje nga lart, në të cilën mund të bëheni pilot i avionëve të Luftës së Dytë Botërore. Kontrolloni luftëtarët e famshëm dhe bombarduesit e rëndë, përmirësoni ato dhe instaloni më shumë armë. Vetë loja bazohet në simulime klasike, kështu që do të sulmoheni nga valët e kundërshtarëve të klasave të ndryshme dhe në fund të nivelit do të përballeni me një betejë me shefin. Në lojën mod apk të Forcave Ajrore 1945 ka më shumë se 350 kompani dhe 30 zona të famshme beteje, si dhe 30 avionë legjendar të Forcave Ajrore të SHBA, Japonisë, Gjermanisë dhe vendeve të tjera.

Screenshots

Download 1945 Air Force (MOD Immortality)Download 1945 Air Force (MOD Immortality)Download 1945 Air Force (MOD Immortality)Download 1945 Air Force (MOD Immortality)Download 1945 Air Force (MOD Immortality)

1945 Air Force Video

Download 1945 Air Force (MOD Immortality) APK for Android

Merrni kontrollin e një avioni luftarak dhe hidheni në fushën e betejës të Forcave Ajrore të 1945 - Lojëra me Qitje me Aeroplan.
në këtë lojë drithëruese aksioni të fluturimit luftarak.

Maybe You Like